Zonnestudio

Zonnestudio

Pure ontspanning, een natuurlijke bruine kleur en effectieve huidverzorging. Ontdek wat Ergoline te bieden heeft. Omdat je huid het beste verdient.

Lightvision technologie

Onze zonnebank bevat naast blauwe UV-lampen om pigment aan te maken ook rode collageen lampen. In de wetenschap wordt licht onderverdeeld in bandbreedtes. Het rode collageenlicht bevindt zich rond de frequentie van 633 nanometer. Hierdoor dringt het licht van collageenlampen tot wel 5 millimeter diep in de huid door, waar het blauwe UV licht maximaal 3 millimeter diep komt.

In deze onderste huidlagen stimuleert het rode licht de aanmaak van collageen en elastine. Zo worden (fijne) lijntjes en rimpels geëlimineerd, huidbeschadigingen hersteld, de doorbloeding versterkt en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Hierdoor nemen rimpels duidelijk zichtbaar af en wordt de huid egaler en zachter. Door de combinatie met extra krachtige blauwe UV lampen gebeurt dit zonder concessies te doen in het bruiningsresultaat.

Collageen in uw huid zorgt ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft. De huid produceert tot ongeveer het 25e levensjaar voldoende collageen, daarna neemt de aanmaak van collageen geleidelijk af. Met veroudering van de huid tot gevolg. Uw huid gaat nu namelijk slapper worden, gaat hangen en er ontstaan rimpels.

Lichttherapie

Met behulp van collageen lichttherapie vertraagd u het verouderingsproces van de huid. De huid wordt weer steviger en elastischer, rimpels verminderen en uw huid ziet er weer jonger, frisser, steviger en dus mooier uit.

Cosmetica

Wij bieden lotions aan van het merk PureSun. Voor iedere huidtype hebben wij passende lotions:

  • PureSun Intensifier
  • PureSun Tropical Tan
  • PureSun Black Fortune
  • PureSun Black 99 Bronzer
  • PureSun Collatan Hybrid Booster
  • PureSun Golden Face
  • PureSun Happy Smile Face Bronzer

Voor de nazorg hebben wij de volgende lotion:

  • PureSun Brilliant Body Extender

Wij hebben ook bruiningsversnellers van het merk Devoted. Mocht u hier meer informatie over willen, dan helpen wij u graag verder.

Zonadvies

Voordat u aan uw eerste zonsessie begint zijn wij verplicht om u te voorzien van een zonadvies, zonder dit advies kunt u geen sessie nemen. Het zonadvies is gratis, hiervoor kunt u een afspraak inplannen in onze online afspraken systeem.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00