Wenkbrauwen en wimpers

Wimpers verven

Wimpers verven, u kunt uit verschillende kleuren kiezen, maar de keuze valt meestal op zwart. Als u al zwarte wimpers heeft zal het geen nut hebben om de wimpers ook nog zwart te verven, de wimpers worden er namelijk niet voller of langer van. Geverfde wimpers blijven natuurlijker ogen dan wimpers met mascara.

Er zijn verschillende redenen waarom men de wimpers zou willen laten verven:

  • het lijkt of u geen wimpers heeft omdat deze zo licht van kleur zijn
  • de haartjes verschillen van kleur
  • het geeft wat meer uitdrukking aan het gezicht
  • u wilt kunnen zwemmen zonder bang te zijn dat de mascara uitloopt
  • u hoeft niet elke avond al uw make-up af te halen en in de ochtend weer op te doen

Wenkbrauwen Stylen

Wenkbrauwen stylen zodat je oogopslag helemaal compleet is. De wenkbrauwen worden in model gebracht voor de juiste gezichtsvorm dat kan door ze te harsen of te epileren. Je wenkbrauwen kun je voor langere tijd van kleur veranderen door ze te verven.


Henna Brows

Henna brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Henna brows blijft ongeveer twee weken op de huid zitten en 5 tot 6 weken op de haartjes. Henna brows is inclusief modelleren. Een contra indicatie voor henna brows is een vette huid.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00