BIAB Nagels

BIAB Nagels

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen het belangrijk om de natuurlijke nagel te versterken en perfectioneren door middel van Natural Nail Treatment met BIAB (Buildergel in A Bottle).

Natural Nail Treatments zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware trend in de nagelwereld. Tijdens deze behandeling ligt de focus op de natuurlijke nagel. Het doel is de nagel te versterken en deze te perfectioneren. Dit wordt gedaan met behulp van de BIAB-methode, waarbij we d.m.v. een Gel uit een flesje de nagel gaan opbouwen. Daarnaast wordt de huid om de nagel heen ook behandeld door middel van een easy prep. Hierdoor wordt de BIAB/Blushes nog strakker geplaatst en is uitgroei minder snel zichtbaar.

In 2021 kwam Magnetic met een complete BIAB lijn, de Blushes by Seduction. Wij hebben 8 natuurlijke gels in een flesje. Blush is een totaal concept met de focus op de perfecte natuurlijke nagel.

De voordelen van Blush:

  • Zelflevelende Gel
  • Vegan
  • Cruelty free
  • Extreem goede hechting
  • Sterk, maar flexibel

Kosten

€45,- exclusief gelpolish

€50,- inclusief gelpolish

Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten.

Gelpolish is van nature sterk en buigt met de nagel mee. Maar BIAB geeft iets meer stevigheid en flexibiliteit. Hierdoor scheuren of breken de nagels minder snel en blijven je nagels tevens langer glanzend. Daarnaast is de BIAB formule dikker en herstelt het de nagel.

 

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00