Wimperextensions

Wimperextensions

Wimper extensionsIedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions.

Wimperextensions bestaat al lang in Amerika en Engeland en is nu een trend in Nederland.

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien.

Wij hebben 2 Verschillende soorten extensions:

Silk Wimperextensions

De Perfect Eyelash Silk wimperextensions hebben een zijden top laagje. Ze hebben een mooie glans en een prachtige diepzwarte kleur. Silk wimperextensions zijn wel iets stugger dan de ultrasoft.

Ultra Soft Cashmere wimperextensions

De Ultra Soft Cashmere wimperextensions hebben een mooie licht, ultrazwart en een holle basis. Zo zijn de Ultra Soft Cashmere wimperextensions mat waardoor ze een natuurlijker resultaat geven. De split point van de Ultra Soft Cashmere wimperextensions zorgt voor extra volume.

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven mijn Wimperextensions zitten?
Je wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten (dit betekent dat de laatste haartjes na 6-8 weken uitvallen). Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei(groeicyclus) van je eigen wimpers.
Hoe worden de Wimperextensions bevestigd?
Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.
Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?
Per oog wordt er circa 90 tot 120 extensions. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers.
Wat is het voordeel van de één voor één Wimperextensions vergeleken met andere methoden?
De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimperextensions langer zitten, en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.
Kan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions?
Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!
Mag ik Mascara gebruiken?
Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Wij verkopen speciale mascara’s die geschikt zijn te gebruiken i.c.m. je wimperextension of voor je onderwimpers.
Mag ik eyeliner gebruiken?
Je kunt eyeliner gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Wij verkopen speciale vloeibare eyeliners en oogpotloden die geschikt zijn te gebruiken i.c.m. je wimperextensions.
Mag ik oogschaduw gebruiken?
Poeder oogschaduw is mogelijk maar de crème soorten helaas niet.
Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extensions?
Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en krul). Natuurlijk adviseren wij je hierbij.
Beschadigen mijn eigen wimpers?
Nee, je eigen wimpers beschadigen niet MITS je het door een goede wimperextensionstyliste laat zetten. De speciale (formaldehyde vrije!) lijm is hier speciaal voor ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. Je loopt bij ons dus niet met ‘afgebroken’ wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen.
Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal?
Wij adviseren om na circa 2 tot 3 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers.
Kunnen wimperextensions ook voor mijn wimpers of leeftijd?
Of je nou korte/lange, veel/weinig, krullende/stijle wimpers hebt dit maakt niks uit. Wij kunnen op alle soorten wimpers de extensions plaatsen, bij de 1 wordt het alleen voller als de ander omdat de 1 gewoonweg meer eigen haartjes heeft als de ander. Ook is wimperextensions geschikt voor jong EN oud!
En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?
Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier een speciale remover voor waardoor je wimpers niet afbreken.
Ik heb wimperextensions laten zetten bij een andere salon, maar ik ben er niet tevreden over. Kan ik bij jullie laten opvullen?
Wanneer er een nieuwe set is geplaatst bij een andere salon en je bent er niet tevreden over kun je altijd bij ons langs komen. Wij verwijderen altijd  de wimpers die door andere salons zijn gezet. Dit doen we met een speciale remover. Hierna plaatsen wij een volledige nieuwe set. U ziet meteen verschil met andere salons!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00