Huidverzorgingsmerk:

Henriëtte Faroche

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn voor man en vrouw, waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast. Alle Henriëtte Faroche producten zijn dierproefvrij.

Wimperextensions:

Perfect Eyelash

Perfect Eyelash bied alleen de beste producten, al deze producten worden continue getest op hun houdbaarheid en kwaliteit. Met een uiterst compleet aanbod in wimperproducten van hun eigen label “Perfect Eyelash” onderscheiden ze zich van andere groothandels in de branche. Door continue en dagelijks contact met leveranciers, fabrikanten en collega’s uit het buitenland houden ze hun kennis hoog en blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Make-up:

L’oyé Make-up

L’OYE MINERALS
L’Oyé Pure Minerals is een huidvriendelijke lijn makeup vrij van chemicaliën. Vol pure en eerlijke ingrediënten waardoor de huid blijft ademen en zal stralen. De zijdezachte structuur geeft altijd een natuurlijke dekking en een natuurlijke zonbescherming. Met de grote selectie L’Oyé Minerals vind u altijd de perfecte match.

SEMI-PERMANENT MAKEUP STYLO
De L’Oyé Stylo bevat een huidvriendelijke inktformule 100% op waterbasis. De inkt heeft een prachtige matte finish en blijft tot 24 uur perfect zitten. Verkrijgbaar in Carbon Black en 16 andere prachtige kleuren voor ogen, lippen, wenkbrauwen, wimpers & meer.

Gelpolish:

Magnetic

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld. Met meer dan dertig jaar praktische ervaring heeft Magnetic een lijn van absolute topproducten in de markt gezet. Nagelproducten van hoge kwaliteit.

LVL wimperlifting:

Elleebana

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie! Het Australische merk Elleebana staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.

Permanente Make-up:

Permanente Make-up

Permanente Make-up + tekst