Body Mist Secret 100 ml

Body Mist Secret 100 ml

10,00

Body mist secret 100ml

De parfum voor deze body mist is ontwikkeld door parfumexperts, dit zorgt de hele dag voor een intense geurbeleving. Doordat er geen olie is toegevoegd is dit een heerlijke geurende mist voor op de huid of op textiel.

Inhoud: 100 ml

 

6 op voorraad

Beschrijving

Body mist secret 100 ml.

Scrub & Rub ‘Secret’ is het schoonheidswonder voor de huid. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijk geurende Monoï olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. Secret heeft een zachte zoete geur waar je de hele dag van geniet!

Al onze heerlijke ingrediënten zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

Scrub & Rub gelooft in al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub vrij van silconen en kleurstof. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij Scrub & Rub.

Bij Scrub & Rub hebben we vier verschillende lijnen, ieder met een eigen unieke ervaring, speciaal voor jou ontwikkeld om de spa beleving in huis te halen!

Scrub & Rub is er van overtuigd dat de huid het beste kan worden verzorgd met al het pure en goede wat de natuur bied, daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. De beste en de meest natuurlijke ingrediënten worden samen met de essentiële oliën van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Dode zeezout bevat een zeer hoge concentratie van mineralen en sporenelementen, deze staan al eeuwen bekend om hun heilzame werking op de huid. De mineralen zuiveren de huid en stimuleren de celvernieuwing.

Kokosolie bevat vitamine E, vitamine K, Laurinezuur en verschillende vetzuren, deze zorgen voor een goede hydratatie en voor een gezonde beschermlaag van de huid. De olie hersteld de huid en houd deze jong en gezond zodat deze zal stralen.

Cacaoboter is een goede vochtvasthouder die de huid intens voedt en soepel maakt. De boter smelt door de lichaamstemperatuur en wordt gemakkelijk opgenomen in de huid en zal deze zijdezacht maken.

Amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen A, B, E en mineralen. De voedende olie trekt snel in zorgt ervoor dat de vochtgehalte van de huid reguleert.

Body Mist Secret 100 ml
10,00