Botox / Fillers

Botox en Fillers injectables

Voel je je jong maar zie je er oud uit?
Voel je je oud maar wil je er jong uitzien?
Ben je gelukkig maar zie je er ongelukkig uit?
Ben je ongelukkig maar wil je er gelukkig uitzien?

We weten allemaal dat echt geluk van binnen zit.
Maar we weten ook dat als we er goed uitzien, we ons ook gelukkiger kunnen voelen.
Als binnen en buiten niet met elkaar overeenkomen dan voelt dat niet goed.
Vorm en inhoud beïnvloeden elkaar.

Wij bieden de mogelijkheid in onze salon om hier de vorm aan te geven die past bij jou.

Martin Craanen is geregistreerd BIG tandarts, zeer veelzijdig en een zeer ervaren in botox en filler behandelingen.
Wij hebben Martin bereid gevonden om ook in onze salon zitting te nemen en om ons assortiment nog completer te maken.
Zie voor meer informatie over Martin Craanen

Botox

Botox en Azzalure zijn merknamen, de werkzame stof is Botulinetoxine, er wordt gebruik gemaakt van het merk Azzalure, een van de beste en meest duurzame. In de geneeskunde wordt het als sinds 1973 gebruikt bij neurologische aandoeningen. Botulinetoxine blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. Botulinetoxine, Azzulure, is in de medische cosmetiek een middel dat geïnjecteerd wordt om spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Het gevolg hiervan is dat de huid tot rust komt en bestaande rimpels vervagen. Bovendien wordt de vorming van nieuwe rimpels voorkomen. Daarnaast neemt het door de verminderde spierspanning (hoofd) pijn weg. Het effect van de behandeling is al na 2 dagen zichtbaar en volledig na 2 weken. De werking houdt ongeveer vier tot vijf maanden aan. Meestal wordt de behandeling dan herhaald. Hoe vaker het wordt toegepast hoe langer het resultaat blijft.

Wat is te behandelen met botox?

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauw lift
 • Gummy-smile
 • Mondhoeken lift
 • Tandenknarsen of kaakklemmen
 • Spierspanning hoofdpijn of migraine

Fillers

De filler Restylane versterkt de huid door het hydratatie (bevochtigings)-systeem en het stimuleert de aanmaak van collageen (een soort elastiek dat je huid strak houdt). Het herstelt het jeugdige volume door het ondersteunen van de huidstructuur om tekenen van veroudering te vertragen en de productie van een gezonde, stralende huid te stimuleren. Een jeugdige huid is rijk aan hyaluronzuur: een stof die water bindt, de huid hydrateert (bevochtigd) en haar zachtheid en volheid geeft. Naarmate we ouder worden, wordt ons hyaluronzuur geleidelijk minder efficiënt en dit leidt tot verlies van natuurlijke elasticiteit. Restylane is uniek doordat het de enige injectable is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong. Het hyaluronzuurgel in Restylane lijkt sterk op ons eigen hyaluronzuur, waardoor het zo goed werkt en de resultaten van de behandeling langdurig zijn. Ook betekent dit dat het risico op ontstekingsreacties tot een minimum wordt beperkt. Meer dan 10 miljoen behandelingen, wereldwijd, gedurende meer dan 15 jaar bewijzen de veiligheid en kwaliteit van het product. De werking van fillers is direct zichtbaar en houdt 9-12 maanden aan.

Wat is te behandelen met fillers?

 • Neus – lipplooien en lachrimpels
 • Neus-lip lijntjes
 • Marionettenlijn en lachrimpels
 • Wangvolume
 • Lipcontour
 • Kin volume
 • Kaaklijn
 • Golden Point

Het Golden Point is een bijzondere plek, het bevindt zich midden in het gebied dat bij gebrek aan volume voor de gevreesde vermoeide blik zorgt. Onder je ooghoek op de overgang waar de dikke huid overgaat in de dunne huid onder je ogen. 3 mm onder die overgang zit jouw persoonlijke Golden Point. Het is de plek die onmiddellijk tekent wanneer je vermoeid of afgevallen bent of ouder wordt. Door hierin een filler te plaatsen lijk je gemiddeld 5 jaren jonger.

Tarieven

De tarieven zijn all-inclusive: intake (medische geschiedenis en wensen en verwachtingen), gezichts-analyse, behandeling, materiaalkosten en nazorg. Bij de nazorg worden alleen de eventuele materiaal kosten voor nabehandeling gerekend als het resultaat van de uitgevoerde behandeling niet voldoende is. Wil je bij de nazorg nog een andere extra behandeling uitgevoerd hebben dan wordt die volgens de prijslijst gedeclareerd.

Alle behandelingen worden met een pin betaling afgerekend.

De mogelijke behandeling en hun prijzen kunnen nogal eens verwarrend zijn. Bij Botox kennen we zones. 1, 2 of 3 zones met bijbehorende prijzen.
1 zone is:
– Frons rimpels of
– Voorhoofd rimpels of
– Kraaienpootjes of
– Tandvlees (Gummy) glimlach of
– Wenkbrauwlift of
– Rimpels/putjes kin.
Wil je meer zones laten doen dan betaal je 2 of 3 zones.
De Full-Happy-Face-Botox Special bestaat uit: Voorhoofd, Frons, Kraaienpootjes en Wenkbrauwlift. Het is een special die bestaat uit 4 zones waarvoor je maar 3 zones betaalt. En daarnaast zijn er tarieven voor tandenknarsen en migraine.

Vooral bij fillers zie je veel vanaf prijzen. In feite komt het erop neer dat hoe meer filler er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken hoe duurder het wordt. Van tevoren is het met een prijslijst moeilijk aan te geven wat de behandeling precies gaat kosten. Een vaste prijs betekent vaak dat je teveel betaalt. Daarom wordt betaalt per ml filler, dat is wel zo transparant.
Hieronder treft u een aantal voorbeelden met vaak voorkomende prijzen. Pas na de intake, het onderzoek, het opstellen van het behandelvoorstel en de behandeling zelf kunnen we de definitieve hoeveelheid filler weten. We weten dus pas na de behandeling met een filler wat de definitieve kosten zijn. Wel kun je van tevoren aangeven wat je maximale budget is, dan kunnen we de behandeling daarop aanpassen. Maar weet: je betaalt nooit meer dan dat er gebruikt is. Dat is wel zo eerlijk!

Botox
Botox 1 zone
Fronsrimpels of Voorhoofd rimpels of
Kraaienpootjes of Tandvlees-glimlach of
Wenkbrauwlift of rimpels/putjes kin
 €  150,00
Botox 2 zones  €  275,00
Botox 3 zones  €  400,00
Full-Happy-Face-Botox special
4 zones voor de prijs van 3
Voorhoofd/Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwlift
 €  400,00
Migraine / Hoofdpijn  €  275,00
Tandenknarsen / Bruxisme
UPT (tandheelkunde) G-codes
 €  275,00
Fillers
Hyaluronzuur 0,5 ml  €  300,00
Hyaluronzuur 1,0 ml  €  375,00
Hyaluronzuur 2,0 ml  €  650,00
Hyaluronzuur 3,0 ml  €  925,00
Voorbeelden Filler Behandelingen:
LET OP dit zijn vanaf prijzen!
Kin volume  €  300,00
Lippen opvullen  €  300,00
Mondhoeken liften  €  300,00
Lach rimpels/Marionetten lijnen  €  375,00
Neus – Lip plooien  €  375,00
Wangvolume / Jukbeenderen  €  375,00
Kaaklijn (verstrakken)  €  375,00
Golden Point  €  375,00
Oplossen van fillers met Hyaluronidase  €  150,00
Bleken onder en/of bovengebit met thuis bleek set.
UPT (tandheelkunde) code E97
 €  140,00

Boek hier uw behandeling op de website van HappyFace

en kies voor de optie Botox en/of Fillers in Beilen

De KNMT betalingsvoorwaarden zijn van toepassing

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00